Kategorier

Linjär värmedetektering Analog

FyreLine Analog värmedetektorkabel är ett robust, lättinstallerat detekteringssystem, som består av en styrmodul och detekteringskabel, som är utformad för gränssnitt med en standardlarmpanel eller adressenhet.
Värmekännande kablar kan detektera värme var som helst längs deras längd och är utformade för användning i ett brett spektrum av applikationer och miljöer, från tunnlar, kabelkanaler, rulltrappor och andra applikationer där många risker för brand är dolda ur sikte. Linjär värmedetektering är mycket kostnadseffektiv och kan enkelt installeras med eller i stället för konventionella värmedetektorer där detektion av traditionella metoder kan vara för svår eller kostsamma.

FyreLine Analoga värmedetektorer kompenserar automatiskt för förändringar i omgivningstemperaturen för att bibehålla noggrannheten för larmtemperaturen och erbjuder upp till 500 meter kontinuerlig detektering per styrmodul. Denna flexibilitet gör FyreLine analoga värmedetektorer extremt flexibla för användning i ett brett spektrum av applikationer.

Linjär värmedetektering Analog

Vi kan tyvärr inte hitta det du söker.

Sök igen, eller ring oss så hjälper vi dig.