Kategorier

ATECO till SecTech

Publicerat: 2019-09-18 - Kategorier: Default
SecTech äger rum i Älsjö / Stockhol 20-21 November. ATECO kommer återigen ställa ut på mässan för att visa de senaste produktnyheterna. Vi vill även passa på att presentera våra nya medarbetare och träffa ännu fler av våra såväl trogna som nya kunder. Saxat från Sectechs hemsida skrivs det såhär om mässan:

Sectech är sedan etableringen 2001 en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning. Såväl utställning som seminarier och säkerhetsbankett lockar fackfolk från hela Norden. Hit kommer tillverkare, distributörer, integratörer och installatörer. Man bland besökarna märks också konsulter representanter från slutkundssidan, t ex säkerhetschefer, tekniska chefer och driftansvariga. Man kan lugnt påstå att alla marknadens aktörer inom den säkerhetstekniska sektorn finns representerade.

Arrangemanget äger rum vartannat år i de tre skandinaviska huvudstäderna och har blivit en succé i såväl Sverige som i Danmark och Norge.


Ateco kommer i år visa spännande produktnyheter som vi väntat länge på att presentera för marknaden.
Ateco hittar ni i monter 02:48 mitt emot caféet. Välkomna!


Dela detta innehåll