• OBS! På grund av rådande omvärldsläge med komponentbrist har vi tyvärr längre leveranstider på vissa produkter. Läs mer

Li-ion Tamer Kombinerad Kontroller

Li-ion Tamer rackövervakningssystem ger en tidig varning om batterifel.

Beställningsvara
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Spara som favorit
Art. nr. LT-CTR-C
 • Produktbeskrivning

  Li-ion Tamer rackövervakningssystem ger en tidig varning om batterifel. Dessa detekteringssystem kan upptäcka batterifel vid tidigast möjliga tidpunkt genom att övervaka avgasning. Avgasning sker i de tidiga stadierna av batteribortfall och följs av termisk rusning som så småningom leder till brand. Genom att upptäcka närvaron av gas i ett batteriställ kan batterifel snabbt lokaliseras och åtgärdas innan batteriet tar eld och orsakar ytterligare skador.

  Övervakningssensorer är installerade i batteriställen och referenssensorer är installerade utanför batteristället för att övervaka den omgivande miljön. Li-ion Tamer-styrenheten är installerad på en separat plats till batterierna och övervakar signalerna från båda uppsättningarna av sensorer för att ge snabb och tillförlitlig detektering av fel samtidigt som störande larm mildras.

  Regulatorn har två typer av kommunikationsprotokoll: digitala utgångar och Modbus seriell kommunikation. Båda protokollen rapporterar om en övervakningssensor har aktiverats. De kan också rapportera vilken monitor som har aktiverats, vilket gör att användaren snabbt kan hitta racket som har rapporterat avgashändelsen.

  Upp till 12 monitorsensorer och 3 referenssensorer kan övervakas av varje Li-ion Tamer-kontroller som i sin tur kan kedjekopplas till varandra om man vill utöka systemet till fler sensorer.

 • Dokument
 • Frågor & Svar
Tillbehör