• OBS! På grund av rådande omvärldsläge med komponentbrist har vi tyvärr längre leveranstider på vissa produkter. Läs mer

Bygglarm Relämodul

Anskaffningsvara - Läs köpvillkor

Beställningsvara
Leveranstid: 2-3 veckor
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Spara som favorit
Art. nr. TMP-RM+
E-nr. 6303286
 • Produktbeskrivning

  VIKTIGT! Angiven livslängd på batterierna är för standby i rumstemperatur. Det som kan påverka batteriets livslängd är låga temperaturer eller om enheterna går i larm. För att garanti ska gälla på batterierna krävs att en basstation TMP-BS+ finns med i systemet och alltid är i drift. Driftslogg från basstation måste bifogas vid garantiärende.

  TMP-RM+ är en trådlös relämodul som tillhör TMP-Serien för Trådlösa bygglarm. Relä av typen NO/NC 10A 240 VAC / 30 VDC. Enheten är en av de 250 olika adresserbara enheter som kan kopplas ihop trådlöst i ett system. När enheten aktiveras och relät drar när en larmknapp på en annan enhet trycks in eller om brand detekteras via TMP rök eller värmedetektorer så ljuder 110 dB siren och en stark LED-blixt aktiveras. När allt är kopplat kan basstationen eller vilken enhet som helst som har larmknapp användas för att göra en reset på systemet. Produkten är en uppdaterad variant av den populära TMP-serien men med fördelarna att den klarar upp till 250 enheter i ett system och 3 års batteritid samt ökad räckvidd. 

 • Specifikationer
  Djup (mm) 110
  Bredd (mm) 166
  Höjd (mm) 348
  Vikt (kg) 1.65
  IP klass IP55
  Livslängd batteri Upp till 3 år
  Ljudnivå dB(A) 108
  Räckvidd (m) Upp till 2 km vid fri sikt
  Monteringstyp Utanpåliggande
  Blixttyp LED Blixt
  Certifierad enligt CE , RoHS , REACH
  Kontakter NO/NC 10A 240 VAC / 30 VDC
  Laddström 0
  Strömförbrukning (mA) 0
  Färg Röd
 • Dokument
 • Frågor & Svar
Tillbehör