• OBS! På grund av rådande omvärldsläge med komponentbrist har vi tyvärr längre leveranstider på vissa produkter. Läs mer

EVC Expanderingsmodul. Upp till 8 linjer

Expansionspanelen för EVC-serien kan stödja upp till åtta anropsapparater per enhet, av Typ A eller Typ B.

Finns i lager (1 Antal)
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Spara som favorit
Art. nr. EVC-EXP-8
 • Produktbeskrivning

  Expansionspanelen för EVC-serien kan stödja upp till åtta anropsapparater per enhet, av Typ A eller Typ B. Expanderpaneler har inbyggt nätverk som gör det möjligt att bilda en av de 64 panelerna på en EVC-nätverksinstallation och totalt 512 anropsapparater kan kopplas till systemet. Displayen på framsidan av panelen visar det aktuella samtalet eller felstatusen för varje linje i den lokala panelen som hjälper till att hitta fel.

  Expandern är en fristående kapslings-LED-indikering, ett till fyra dubbla linjekort, en EN54-4: A2 2006 strömförsörjning och batteriladdare och monteras utanpåliggande. Kapslingen är gjord av pulverlackerad zintec, med fjorton st 20 mm kabeluttag för alla nödvändiga kablar samt utrymme för det 12V VRSLA reservbatteri som krävs. Systemutvidgningspanelen är konfigurerad från vilken masterstation som helst i systemet med hjälp av ett kalkylark (excel eller open office) och installeras via ett MMC-kort. OBS: Reservkraftsbatteriet måste vara av hög kvalitet, för att batteriövervakningsfunktionen ska fungera. Vi rekommenderar vår artikel  EVC-ACK-7.

 • Specifikationer
  Djup (mm) 95
  Bredd (mm) 220
  Höjd (mm) 300
  Vikt (kg) 3 kg
  Räckvidd (m) Max 500 meter mellan varje nod
  Totalt antal mottagare max 8 per modul
  Batteri 12V 7Ah (ingår ej)
  Strömförbrukning (mA) 400
  Spänning (VAC) 230
 • Dokument
 • Frågor & Svar
Tillbehör