• OBS! På grund av rådande omvärldsläge med komponentbrist har vi tyvärr längre leveranstider på vissa produkter. Läs mer

EVC Nödtelefon Kontrollpanel 8 Linjer

För utrymingsplats och nödlarm 8 linjer

Beställningsvara
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Spara som favorit
Art. nr. EVC-MS-8
E-nr. 6303093
 • Produktbeskrivning

  OBS! Reservkraftsbatteriet måste vara av hög kvalitet, för att batteriövervakningsfunktionen ska fungera. Vi rekommenderar vår artikel  EVC-ACK-7

  EVC Master Station är ideal för mindre objekt där endast ett fåtal säkra utrymningsplatser finns. Huvudenheten stödjer upp till 8 olika utrymningsplatser. Till denna enhet går koppla både typ A och typ B enheter. Typ A enheter är avsedda för att räddningstjänsten ska kunna kommunicera med varandra i de fall deras radiokommunikation av någon anledning inte fungerar. Typ B är avsedda för personer som satt sig i säkerhet vid utrymningsplatsen och väntar på hjälp.

  Det finns även ett antal assistanslarm som går koppla till EVC Master Station.

  Inuti enheten ryms en telefonlur, 1-4 st 2-linjekort, en EN54-4 godkänd strömförsörjning. Enheten kan skruvas direkt på vägg eller fällas in med en infällnadsram som tillbehör. Kapslingen är tillverkad i pulverlackerad zintec, en rökfärgad akrylglaslucka framför telefonen och 20 mm knock-outs för att ombesörja all kabeldragning samt utrymme för backup-batteri.

  Enheten behöver ingen programmering. Ett end-of-line (EOL) motstånd på 10kOhm flyttas till den sista enheten i slingan. En enkel handhavande beskrivning sitter väl synlig på enheten. Telfonluckan öppnas med brandkårsnyckelOBS: Reservkraftsbatteriet måste vara av hög kvalitet, för att batteriövervakningsfunktionen ska fungera. Vi rekommenderar vår artikel  EVC-ACK-7.

 • Specifikationer
  Djup (mm) 95
  Bredd (mm) 350
  Höjd (mm) 300
  Vikt (kg) 5
  Egenskaper 8 linjer
  Spänning (VAC) 230
 • Dokument
 • Frågor & Svar
Tillbehör