• 1-2 dagars leveranstid på lagervaror
 • Snabb support
 • Hämtlager i Sthlm

Flamdetektor UV

Röd, Detektering UV

Anskaffningsvara - Läs köpvillkor

Beställningsvara
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Spara som favorit
Art. nr. FSL100-UV
E-nr. 6303887
 • Produktbeskrivning
  FSL100-serien av flamdetektorer från Honeywell levererar robust, snabb och pålitlig detektering av flammande bränder i ett brett spektrum av applikationer.

  Detta utbud av flamdetektorer består av UV-, UV / IR- och IR3-flammedetektorer. Alla flamdetektorer i denna serie använder sofistikerad avkänning och signalanalys för att snabbt upptäcka brand samtidigt som falska larm avvisas.

  FSL100-detektorer har ett lättviktigt GRP-hölje som hjälper till med enkel installation. Trots sin lilla storlek kan de arbeta i tuffa miljöer inomhus och utomhus, även i potentiellt explosiva miljöer. De har ett stort synfält för att upptäcka en mängd olika typer av brand inklusive bränder från kolväte- och icke-kolvätekällor.

  Dessa detektorer använder höghastighetssensorer och mikroprocessorer i kombination med sofistikerade analysalgoritmer och kontinuerlig hälsoövervakning för att ge snabb och tillförlitlig flamdetektering med överlägsen falsklarmavvisning.

  De finns i rött eller diskret vitt hölje med hög synlighet och har automatiska självtest eller fjärrmanuella självtestalternativ. Dessa detektorer är konstruerade för att hålla, och använder livslånga element med tryckkompensation för att undvika kontaminering och kommer med 2 års tillverkargaranti.

  De är enkla att installera och använda med förformade kabeldragningar, valfritt vridbart monteringsfäste och relä- och mA-utgångar som standard.

  FSL100-UV-detektorn är lämplig för inomhusapplikationer och ger en effektiv lösning för material som brinner vid låga temperaturer som svavel. De erbjuder god motståndskraft mot direkt och reflekterat solljus och artificiellt ljus som lysrör och glastäckta halogenlampor.
 • Specifikationer
  Djup (mm) 57
  Bredd (mm) 80
  Höjd (mm) 125
  Vikt (kg) 0.465
  Spänning (VDC)
  IP klass
  Räckvidd (m) 25 m
  Material Glasfiberarmerad Polyester
  Certifierad enligt EN 54-10
  Strömförbrukning (mA) 25 till 75 mA
  Färg
 • Dokument
 • Frågor & Svar