• OBS! På grund av rådande omvärldsläge med komponentbrist har vi tyvärr längre leveranstider på vissa produkter. Läs mer

Flamdetektor UV/IR

Vit, Detektering UV/IR

Anskaffningsvara - Läs köpvillkor

Beställningsvara
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Spara som favorit
Art. nr. FSL100-UVIR
E-nr. 6303888
 • Produktbeskrivning
  FSL100-serien av flamdetektorer från Honeywell levererar robust, snabb och pålitlig detektering av flammande bränder i ett brett spektrum av applikationer.

  Detta utbud av flamdetektorer består av UV-, UV / IR- och IR3-flammedetektorer. Alla flamdetektorer i denna serie använder sofistikerad avkänning och signalanalys för att snabbt upptäcka brand samtidigt som falska larm avvisas.

  FSL100-detektorer har ett lättviktigt GRP-hölje som hjälper till med enkel installation. Trots sin lilla storlek kan de arbeta i tuffa miljöer inomhus och utomhus, även i potentiellt explosiva miljöer. De har ett stort synfält för att upptäcka en mängd olika typer av brand inklusive bränder från kolväte- och icke-kolvätekällor.

  Dessa detektorer använder höghastighetssensorer och mikroprocessorer i kombination med sofistikerade analysalgoritmer och kontinuerlig hälsoövervakning för att ge snabb och tillförlitlig flamdetektering med överlägsen falsklarmavvisning.

  De finns i rött eller diskret vitt hölje med hög synlighet och har automatiska självtest eller fjärrmanuella självtestalternativ. Dessa detektorer är konstruerade för att hålla, och använder livslånga element med tryckkompensation för att undvika kontaminering och kommer med 2 års tillverkargaranti.

  De är enkla att installera och använda med förformade kabeldragningar, valfritt vridbart monteringsfäste och relä- och mA-utgångar som standard.

  FSL100-UV / IR-detektorer analyserar flam-flimmerfrekvens för förbättrad avvisning av falskt larm. Deras dubbla avkänningsmetodik möjliggör effektiv detektion av kolväte- och kolväteflammor. De erbjuder god motståndskraft mot direkt och reflekterat solljus och konstgjort ljus som lysrör och glastäckta halogenlampor, bågar och elektriska urladdningar och strålning från elektrisk svetsning (förutsatt att svetsningen sker mer än 10 fot från detektorn).
 • Specifikationer
  Djup (mm) 57
  Bredd (mm) 80
  Höjd (mm) 125
  Vikt (kg) 0.465
  Spänning (VDC)
  IP klass IP65
  Räckvidd (m) 24 m
  Material Glasfiberarmerad Polyester
  Certifierad enligt EN 54-10
  Strömförbrukning (mA) 25 till 75 mA
  Färg
 • Dokument
 • Frågor & Svar