• OBS! På grund av rådande omvärldsläge med komponentbrist har vi tyvärr längre leveranstider på vissa produkter. Läs mer

FAAST FLEX Aspirerande rökdetektor 2 rör

Enkel och smidig aspirerande rökdetektor som funkar "out-of-the-box". Modulär design med möjligthet att byta delar i fält. Blåtandsanslutning. Finns i version om 1 eller 2 rör.

Beställningsvara
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Spara som favorit
Art. nr. FLX-020
 • Produktbeskrivning

  FAAST är ett avancerat aspirerande rökdetektionssystem för användning där konfigurerbarhet, känslighet och mycket tidig varning krävs. Systemet drar kontinuerligt luft från den övervakade miljön genom en serie provtagningshål för att övervaka miljön för rökpartiklar.

  FAAST FLEX aspirerande rökdetektorer tillhandahåller en mycket flexibel och kostnadseffektiv lösning för aspirerande rökdetektion för ett brett spektrum av applikationer såsom små till medelstora lager, kyllager, hisschakt, takhålrum, golvhålrum, transformator- och elrum och många fler.

  FAAST FLEX finns som enkanals- eller tvåkanalsdetektor. Varje avkänningskanal består av ett inlopp, ett metalliskt filter, ett avkänningselement och ett flödesövervakningssystem. FAAST FLEX-detektorer använder en förbättrad detekteringskammardesign för att ge konstant detektering med minimala störande larm.

  Dessa innovativa detektorer tillåter en hög grad av flexibilitet genom förkonstruerad rörnätsdesign och direkt drift. De har en inbyggd användarvänlig konfiguration och kontrollmekanism och kan konfigureras utan behov av specialverktyg.

  FAAST FLEX-detektorer erbjuder utökade konfigurationsmöjligheter och snabb diagnostik via ett Bluetooth-gränssnitt och tillhörande smartphone-applikationer. De är lätta att installera med direktmontering och installationen kan utföras av en person.

  FAAST FLEX möjliggör bekväm service och underhåll på fältet tack vare dess modulära design och fältutbytbara komponenter; minimera stilleståndstid och minska pågående underhållskostnader.

 • Specifikationer
  Spänning (VDC) 24
  IP klass IP40
 • Dokument
 • Frågor & Svar
Tillbehör