• 1-2 dagars leveranstid på lagervaror
 • Snabb support
 • Hämtlager i Sthlm

VESDA Aspirerande rökdetektor

1 Rör max 250 kvm yta

Anskaffningsvara - Läs köpvillkor

Beställningsvara
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Spara som favorit
Art. nr. VLF-250
 • Produktbeskrivning

  VESDA VLF av Xtralis ger överlägsen mycket tidig varning, luftprovtagning av rökdetektering för små, affärskritiska utrymmen som växlar, serverrum och skåp. VLF-aspirerande rökdetektorer suger kontinuerligt luft in i provtagningskammaren via diskreta provhål i ett aspirerande rörnätverk. Luften filtreras innan den kommer in i kammaren, där ljusspridningstekniken detekterar även en mycket liten mängd rök. Detektorn kommunicerar sin statusinformation på sin intuitiva “rökring” -skärm och via reläer eller valfria gränssnittskort.

  VESDA VLF finns i två versioner:
  VESDA VLF-250 aspirerande rökdetektorer är utformade för att skydda små, affärskritiska miljöer på mindre än 250 m2 
  VESDA VLF-500 aspirerande rökdetektorer är utformade för att skydda små, affärskritiska miljöer på mindre än 500 m2 

  VESDA: s unika Smoke Dial ™ -skärm ger användaren en omedelbar förståelse för en rökhändelse. Smoke DialTM använder en cirkulär LED-display och välplacerade ikoner för att ge en visuell indikation på röktillväxt och larmtillstånd, även på avstånd. Under felförhållanden fördubblas VESDAs Smoke DialTM-skärm för att tillhandahålla VESDAs innovativa "Fault Finder" -funktion - en smart diagnostisk funktion som ger omedelbar och meningsfull information om detektorns status utan behov av utvärderingsverktyg eller ytterligare programmering. VESDA: s felsökningsfunktion gör att brand- och underhållspersonal kan informeras bättre innan de anländer till anläggningen, vilket sparar tid och minskar underhållskostnaderna.

  VESDA VLF är den första luftprovtagningsdetektorn som använder Xtralis patentsökta Ultrasonic Flow Sensing för att ge en direkt avläsning av provrörets flödeshastighet. Detta system identifierar och kommunicerar omedelbart alla avvikelser i luftflödet och påverkas inte av tryck- och lufttemperaturförändringar och är ogenomträngligt för föroreningar. VESDA VLF-detektorer tillhandahåller färdig installation och behöver inte ett speciellt gränssnitt eller programvaruprogrammeringsverktyg

 • Specifikationer
  Djup (mm) 92
  Bredd (mm) 193
  Höjd (mm) 256
  Vikt (kg) 2
  Spänning (VDC) 18- till 30
  IP klass IP30
  Antal hål B 12 |C 12
  Antal hål Klass: A 12
  Max Rörlängd (linjär, 1 Rör) 1x 25 m
  Max Rörlängd (förgrenad) 2 x 15 meter (per gren)
  Area (m2) 250
  Klass A, B, C
  Maxström (VAC) 295 mA
 • Dokument
 • Frågor & Svar
Tillbehör